top of page
POSTITUSED

Rootsi keele õppereis 2019

02.-04.01.2019 toimus Jana Trink Erakooli esimene keelereis Stockholmi.

Keelereis oli seekord mõeldud rootsi keele õpilastele ja reisi eesmärgiks oli külastada ABBA muuseumi, kus muuhulgas kasutasime rootsikeelset audiogiidi.

Tore seik oli seegi, et toetav keelekeskkond oli kõikjal meie ümber. Näiteks ühistranspordiga sõites oli õpilastel huvitav lugeda silte ja reklaame, kus vastavalt meie grupi tasemele (A2) oli tore tuvastada tuttavaid sõnu ja samas ka uusi juurde õppida.

ABBA muuseum oli niivõrd vahva, et õpilased avaldasid koheselt peale muuseumikülastust soovi sinna kevadel tagasi minna, et näha, kas selleks ajaks on koolis midagi juurde õpitud ja kas on taaskülastusel võimalik muuseumi väljapanekutest rohkem aru saada.

Tänu vapratele keelehuvilistele, kes vaatamata tormisele merele kogu reisi rõõmsalt vastu pidasid!

Ja Stockholmis säras päike. :)

Rootsi keele õpetaja Kai Sommer

Fotod: K: Sommer

ARHIIV
bottom of page