POSTITUSED

Emadepäeva muusikakohvik 2020


9.mail avab Jana Trink Erakooli kodulehel uksed Emadepäeva muusikakohvik, mida saab külastada kodust lahkumata. Kohvikusse võib siseneda endale sobival ajal ja nautida kaunist muusikat. Virtuaalsel kontserdil rõõmustavad kohvikukülastajaid oma lauludega Jana Trink Erakooli laulustuudiote solistid, kellest noorimad on 3-4 aastased mudilased. Külalisena esineb naiskoor Põllepaelad ja ansambel Kõlarüü. Vahepaladeks saate nautida naiskoori Põllepaelad küpsetisi, või pigem ikka ainult fotosid nendest hõrgutistest.

https://www.janatrinkerakool.ee/emadepaeeva-muusikakohvik-2020

Sissepääs on prii ja mis kõige toredam, te saate seda kontserti vaadata-kuulata mitu korda. Lauljaid juhendavad Jana Trink, Merlin Madisson ja Tõiv Tiits. Muusikakohviku plakati idee autor on Grettel Tatra ja teostus tema ema, Krista Tatra poolt.

Emadepäeva muusikakohviku korraldust toetab Pärnu Linnavalitsus.