POSTITUSED

Kontsertetendus "Sa oled ainus" 20. augustil

EESTI VABARIIGI ISESEISVUSE TAASTAMISE 29. AASTAPÄEVA TÄHISTAMINE Kontsertetendus „Sa oled ainus“

20. august 2020, kell 16:00

Pärnu Koidula muuseumi aias J. V. Jannseni 37, Pärnu

Kontsert on pühendatud Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäevale. Kõlavad tuntud ja armastatud helilooja Olav Ehala laulud. Ehala tähistas 31. juulil 2020 seitsmekümnendat sünnipäeva. Tema lauludega on üles kasvanud mitu põlvkonda. Tuttavad meloodiad on kõlanud filmides, teatrilaval ja laulupidudel. Esinejad: Jana Trinki Erakooli laulustuudiod Ansambel Kõlarüü Naiskoor Põllepaelad Lauri Nebel Juhendajad: Jana Trink, Merlin Madisson, Tõiv Tiits Kunstiline juht: Jana Trink Klaveril: Hain Hõlpus Kontserti juhib Elmar Trink

Pilet 5 € Piletid saadaval Piletimaailmas

https://www.piletimaailm.com/performances/103221-kontsertetendus-sa-oled-ainus?lang=et_EE

Kontsertetenduse toimumist toetab Pärnu Linnavalitsus

ARHIIV

SA Pärnu Vabahariduskeskus

  • w-facebook
  • w-youtube