POSTITUSED

Kuldvõtmekese loosimäng.

Updated: Oct 2, 2020Jana Trink Erakool alustas 30.õppeaastat.

Nagu 30 aastat tagasi taasiseseisvunud Eestis, janunevad inimesed ka praegu uute tarkuste järele.

Sa soovid oma teadmisi täiendada või hoopis avastada midagi uut. Valikuid on palju. Igal suletud uksel on kutsuv silt ning keerates võtit lukuaugus, see avaneb ja sisenejat ootab põnev maailm täis uusi avastusi. Tuleb vaid valida sobiv uks ja leida õige võti.

Otsustasime üle linna „kaotada“ võtmeid sildikestega, kuhu on peale kirjutatud „MUUSIKA“ või „KEELED“ ja kooli telefoni number. Võtmeid leiti supermarketite juurest, haiglast, parklatest ja parkidest, turult, bussipeatustes ning erinevate õppeasutuste juurest. Kui võtme leidja võttis Jana Trink Erakooliga ühendust, palusime tal võtme koolimajja tuua , registreerisime leidja nime ja 30.septembril loosisime võtmetoojate vahel välja ühe tasuta kursuse Jana Trink Erakoolis.

Võitjaks osutus Erich Ints, kes tagastas koolile lausa 2 võtit. Mõlemad oli leitud Pärnu Koidula Gümnaasiumi juurest. Palju õnne võitjale!