top of page
POSTITUSED

Muusikaline etendus "Kui mind enam ei ole" reedel, 9. oktoobril kell 19 Nasva Klubis Saare

Muusikaline lavastus Urmas Alenderi elust ja tegevusest.

“Mayday, mayday....” 28. septembril 1994 kell üks öösel oli reisilaev Estonia keset Läänemerd. Kell 01.24 võttis Turu rannavalve ametnik vastu hädakutsungi. Laeva meeskond proovis midagi ette võtta, aga kõik toimus liiga kiirest... Nii algab jutustus armastatud eesti laulja, luuletaja, näitleja ning helilooja Urmas Alenderi elust, tegemistest ja loomingust.

Kolm noort koolitüdrukut- Kaisa Kask, Grete Maruste ja Carmen Toomsalu otsustasid kooli loovtööna kirjutada näidendi tuntud muusikust ja tuua see lavalaudadele. Kuna kõik kolm käivad Jana Trink Erakooli muusikaosakonna laulustuudios ja osalevad Noorte Muusikatetaris Jankel, kutsusid nad appi ka seal laulvad noormehed Jaan Marten Pukki ja Peeter Hanseni.

30.märtsil 2015 toimus legendaarse muusiku elust lavastatud loo esietendus Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis.

1953. aastal sai maailm rikkamaks tulevaste näitlejate Pierce Brosnan'i ja Kim Basingeri võrra. Sündis prantsuse pianist Richard Clayderman ja Suubritannia peaminister Tony Blair. Eesti sai endale fimimehe Peeter Simmi ja meie praeguse presidendi Toomas Hendrik Ilvese.

22. novembril 1953. aastal sündis Urmas Alender

Reedel, 9. oktoobril kell 19.00 Nasva Klubis, Noorte Muusikateater Jankel Pärnust

etendusega “Kui mind enam ei ole…”

Juhendajad Jana Trink ja Heli Tammsalu

Tasuta.

ARHIIV
bottom of page