top of page
POSTITUSED

Laululapsed esinevad konkurssidel

Eva Beljaev (6a, Mudil 2) valiti konkursi teel esinema ENTEL-TENTELi lõppkontserdile Pärnu Kontserdimajas, 28.detsembril kell 18.00. Läheme talle kaasa elama!

Eva õpetajad on Jana Trink Ja Mirell Jakobson.

Koguperekontsert toimub Gustav Adolfi Gümnaasiumi 385 juubeliaasta kontsertprojekti osana. Igal kontserdil teevad kaasa ka kontserdipaiga kodulinna ja maakonna kohalikud viis konkursi teel valitud väikest laulusolisti. Tartus Tartu ja Tartumaa laululapsed, Jõhvis Lääne- ja Ida-Virumaa laululapsed ning Pärnus Pärnu ja Pärnumaa laululapsed.

Mirell Lank (Laul 3T) ja Rasmus Tilk (Laul 3P) said demovooru põhjal edasi võistlema Eesti noorte lauljate konkursi "Solistica 2017" lõppvooru.

Hoiame neile pöialt 27. jaanuaril.

Mirelli ja Rasmuse õpetajad on Jana Trink, Mirell Jakobson ja Tõiv Tiits

27.–28. jaanuaril 2017 Kuressaare Gümnaasiumis toimuvale Solistica lõppvõistlusele pääses igast vanuserühmast kindel arv osalejaid: 4.–6. klass 16 lauljat, 7.–9. klass 18 lauljat ja 10.–12. klass 21 lauljat. Valiku tegi demode põhjal žürii, mille koosseisu kuulusid Sven Lõhmus, Helen Kirsi ja Rasmus Rändvee.

ARHIIV
bottom of page