top of page
POSTITUSED

ALBERTI KLUBI 6-9a nutikatele

Kas sul on kodus üks nutikas laps? Laps, kelle andekus ootab arendamist?

14.märtsil on maailma kõige kuulsama teadlase Albert Einsteini sünniaastapäev ja meie kutsume kokku Alberti klubi. Sest eks see üks õige nimi peab olema, kui juba Einsteinile eesnimeks pandi ja Lottemaal Leiutajatekülas jänesepoega selle nimega kutsutakse!

Ootame Alberti klubisse 6 kuni 9-aastaseid lapsi, et põnevalt arendada loogikat ja mõttekiirust, süvenemisoskust ja mälu. Tegeleme nuputamise ja robootikaga, arutleme ja leiutame, arendame peenmotoorikat ja õpime koostööd.

Kui tead ja tunned mõnd taibut, siis palun anna endast märku ja uuri täpsemalt: arendus@janatrinkerakool.ee või helista 443 1006

P.S. Pildid joonistasid Mirell Lank ja Heli Tammsalu

ARHIIV
bottom of page