top of page
POSTITUSED

Kontsertetendus "Sa oled ainus"

Eesti Vabariik 102 Kontsertetendus „Sa oled ainus“ 16. veebruar 2020, kell 16:00 Pärnu Kontserdimajas Kontsert on pühendatud Eesti Vabariigi 102. sünnipäevale. Kõlavad tuntud ning armastatud helilooja Olav Ehala laulud, kes tähistab 31.juulil 2020 oma seitsmekümnendat sünnipäeva. Olav Ehala lauludega on üles kasvanud mitu põlvkonda eestlasi. Tema lauludes äratuntav meloodia on kõlanud nii filmides, teatrilaval kui ka laulupidudel. Esinejad: Jana Trink Erakool laulustuudiod Ansambel Kõlarüü Janne Ristimetsa tantsustuudiod Naiskoor Põllepaelad Lauri Nebel Juhendajad Jana Trink, Merlin Madisson, Tõiv Tiits, Janne Ristimets Kunstiline juht Jana Trink Tekstid koostas Tiiu Sarv Klaveril Hain Hõlpus Kontserti juhib Elmar Trink

Toetas Pärnu Linnavalitsus

FOTOD: Ülari Tuisk

https://photos.app.goo.gl/nDGeTq7yT3UwAsxU8

ARHIIV
bottom of page