top of page
POSTITUSED

Elise-Marleen, Mia ja Eva Rasmus Puuri ja Doris Kareva kantaadi „Unes nägin ma Eestimaad“ esietteka

Elise-Marleen, Eva,ja Mia, õpetaja Jana R. Puuri ja D. Kareva kantaadi „Unes nägin ma Eestimaad“ esiettekandel 23. veebr Pärnu Kontserdimajas ja 14. aprillil Eesti Rahva Muuseumis.

  • Lapsevanem jagas viidet:

Reedel, 23. veebruari õhtul toimus Pärnu Kontserdimajas Rasmus Puuri ja Doris Kareva kantaadi „Unes nägin ma Eestimaad“ esiettekanne.

Elise-Marleen tegi suurepärase esituse solistina. Õnnitlused! Tagalat kindlustasid Mia ja Eva, kes solisti osa selgeks õppisid ja kontserdil lastekoori koosseisus esinesid. Koori esireas näete Mirelli, kes meie noortele lauljatele igati toeks ja abiks oli. Aitäh Sulle, Mirell.

Kallis Jana! Sinu usk meie lastesse on lihtsalt imetlusväärne. Asjaosalised mäletavad neid emotsioone ja nägusid, kui me teost esimest korda nägime. Jana ei kahelnud hetkegi, et meie lapsed selle ära teevad. Tegidki! Sügav kummardus kõikidele, kellega koos selle teekonna läbisime. Kes veel pole vaadanud ja kuulanud, tehke seda kindlasti.

https://etv.err.ee/…/ev100-parnus-unes-nagin-ma-eestimaad-e…

  • 23. veebr, Eesti Rahvusringhääling - ETV

EV100 Pärnus. Unes nägin ma Eestimaad. Esiettekanne

Rasmus Puuri ja Doris Kareva teos koos Taavi Varmi visuaaliaga on kui rännak läbi ühe rahva kujunemisloo, mida esitavad Mati Turi, Meelika Hainsoo, Pärnu Linnaorkester, VHK keelpilliorkester ja Pärnu linna koorid. Sel kontserdil antakse Vabariigi presidendile üle ka kihelkondade värvitriibuline käsitöövaip, mida said Vabaõhumuuseumis kududa kõik soovijad. Saatejuhid Grete Lõbu ja Kajar Kase. Režissöör Rait Roland Veskemaa, produtsent Kadi Katarina Priske. ETV.ERR.EE

Kuula siit:

  • 14. apr Eesti Rahva Muuseum:

ERM 109. Isamaastikud. Unes nägin ma Eestimaad

Tähistasime 14. aprillil ERMi 109. sünnipäeva Rasmus Puuri ja Doris Kareva EV100 juubelikantaadi "Unes nägin ma Eestimaad" esituse ja emeriitprofessor akadeemik Anu Raua vaibanäituse "Isamaastikud" avamisega.

Fotod: Berta Vosman (ERM)

Solistid Mati Turi, Meelika Hainsoo ja Elise-Marleen Eek.

Eesti Rahva Muuseum / Estonian National Museum.

Vaibakunstnik, emeriitprofessor ja akadeemik Anu Raua tervitus.

Rasmus Puuri ja Doris Kareva kantaadi "Unes nägin ma Eestimaad" kandsid ette solistid Meelika Hainsoo, Mati Turi ja Elise-Marleen Eek ning Pärnu linna koorid ja orkester dirigent Rasmus Puuri juhatusel. Suurvorm valmis EV100 puhul.

  • 22. veebr, Pärnu Postimees

Kontserdimajas kuuleb Rasmus Puuri ja Doris Kareva kantaadi maailma esiettekannet

22. veebr 2018. Anete Kruusmägi, reporter Tänavuse kontsertaktuse formaat erineb eelmiste aastate omast.

Kontsertaktuse külalistele pakutakse kohalikke hõrgutisi. Kontsertaktusel kõlab kantaadi maailma esiettekanne

Külalistel avaneb võimalus kuulda Rasmus Puuri ja Doris Kareva “Unes nägin ma Eestimaad” maailma esiettekannet.

FOTO: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Homse, Eesti Vabariigi 100. aastapäevale pühendatud kontsertaktuse kõige põnevamaks osaks tõotab kujuneda Rasmus Puuri ja Doris Kareva kantaadi “Unes nägin ma Eestimaad” maailma esiettekanne...

ARHIIV
bottom of page